Cv en installatiewerk

Een verwarmingsinstallatie geeft uw huis een aangename temperatuur en zorgt dat u nooit zonder warm water zit. Kwalitatieve installatie en onderhoud van uw centrale verwarming zijn essentieel om dit comfort te behouden.

Dries Rolde B.V. Installatietechniek installeert uw cv met zorg. Indien nodig kunnen wij uw installatie vervangen, uitbreiden of aanpassen. Dat is service die u van ons kunt verwachten.

Combiketel

Het meest toegepaste type verwarmingsbron is tegenwoordig de gas-combiketel. Dit is een compact toestel dat veel warm water levert voor het gebruik van bad of douche. Hoogrendementsketels werken het efficiëntst als de installatie als lagetemperatuurverwarming (LTV) wordt ontworpen. Hiervoor passen we bijvoorbeeld grotere radiatoren, vloer- en wandverwarming toe.

Designradiator

Een designradiator wordt tegenwoordig vaak verkozen boven een traditionele variant. Eisen worden hoger, waardoor men ‘noodzakelijk kwaad’ omvormt tot een esthetisch verantwoorde toevoeging van de woon- en leefomgeving. Deze radiatoren kunnen door ons op maat worden geleverd en geplaatst in de vorm, kleur en uitvoering naar wens.

Vloerverwarming

Naast hoogrendementsketels met radiatoren leveren wij ook vloerverwarming. Zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten wordt deze warmtebron steeds vaker toegepast. Comfort is hierbij één van de belangrijkste criteria. Vloerverwarming is betaalbaarder geworden en biedt veel praktische voordelen. Zo draagt het bij aan de ruimtetemperatuur, is het hygiënischer en heeft u een vergrote inrichtingsvrijheid.

Meteen een afspraak maken? Dat kan! Neem contact met ons op en we komen zo spoedig mogelijk de installatie- of onderhoudsklus klaren.

No items found.