Over Dries Rolde

Dries Rolde Installatietechniek staat voor vertrouwen, flexibiliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om woningcorporaties, instellingen, bedrijven of particuliere klanten, Dries Rolde is dé installateur op het gebied van gas, water, elektra, cv, sanitair, riolering en dak- en zinkwerken.

24-uurs servicedienst

Heeft u een storing aan uw cv-toestel of elektra? Of heeft u last van lekkage? Wij staan voor u klaar! Wij bieden een extra vorm van dienstverlening door onze 24-uurs servicedienst. Onze klanten kunnen bij calamiteiten altijd een beroep op ons doen, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Deze service kunnen wij verlenen, omdat onze planning hierop wordt aangepast. Er wordt altijd ruimte ingecalculeerd voor calamiteiten. Deze flexibele instelling is onze kracht. We zijn er dan ook trots op dat wij op basis van een jarenlange ervaring al onze klanten naar volle tevredenheid mogen adviseren.

Kwaliteit

Hoewel we bij Dries Rolde B.V. Installatietechniek een gemoedelijke werksfeer kennen, wordt er veel waarde gehecht aan zakelijke afspraken. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel, en afspraken worden altijd nagekomen. Dit vergt de nodige flexibiliteit, maar meer dan eens is gebleken dat dit toch één van de sterke punten van Dries Rolde is.

Daarnaast is de kwaliteit van het geleverde werk uiterst belangrijk. De betrouwbaarheid en veiligheid van de geleverde installaties moeten perfect zijn. Wij zijn aangesloten bij de Uneto-VNI en SEI-gecertificeerd. Aansluiting bij deze verenigingen mag alleen als aan bepaalde vakbekwaamheids- en organisatie eisen wordt voldaan. Bovendien is Dries Rolde B.V als Erkend Leerbedrijf sinds 2009 ook VCA-gecertificeerd.

Leveren van maatwerk

Doordat wij een totaalpakket leveren, is het voor bedrijven, instellingen en woningcorporaties interessant om al het installatiewerk aan ons uit te besteden. Maar ook voor particulieren is deze veelzijdigheid van belang. Samen met de klant wordt gezocht naar een betaalbare oplossing, waarbij rekening wordt gehouden met specifieke wensen van de klant. Zo leveren wij dus altijd maatwerk.

Snelle service

Planning is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Bij tal van installatiebedrijven is de planning al weken van tevoren vastgelegd. Door een slagvaardige en adequate werkwijze zijn we in staat om, naast onze planning, ook iedere ad-hoc klus nog dezelfde dag te klaren. We laten niemand in de kou staan. Daarom wordt ook het vervangen van een cv-toestel binnen één dag geregeld.

Specialist in renovatiewerk

Dries Rolde B.V. is gespecialiseerd in renovatiewerkzaamheden. Of het gaat om een nieuwe badkamer, toilet of een andere keuken, Dries Rolde B.V. voert de werkzaamheden zó uit dat u zo min mogelijk overlast ondervindt gedurende de werkzaamheden.

Meteen een afspraak maken? Dat kan! Neem contact met ons op en we komen zo spoedig mogelijk de installatie- of onderhoudsklus klaren.

No items found.