Elektra

Ontwikkelingen in de elektrotechniek brengen ons telkens nieuwe vernuftigheden. Ze maken stroom betrouwbaarder, het gebruik zuiniger en netwerken sneller. Wij blijven constant op de hoogte van deze ontwikkelingen om nieuwe technieken toe te kunnen passen.

Ons werk varieert van omvangrijke opdrachten als complete elektrische installaties, tot de kleinere klusjes als de aanleg van een extra wandcontactdoos.

Europese Installatiebus

De Europese Installatiebus (EIB) is een bussysteem dat de elektrische installatie automatiseert en hem interactief maakt. De EIB wordt onder andere gebruikt voor daglicht-afhankelijke verlichtingssystemen die zelf in- en uitschakeling regelen. Ook het uitschakelen van apparatuur, verlagen van de temperatuur en het instellen van een alarm behoren tot de mogelijkheden.

Dit systeem kan een belangrijke bijdrage leveren aan het besparen van energie en het verhogen van comfort. Bovendien is het eenvoudig uit te breiden en in functie te wijzigen. Voor ontwerp, installatie en onderhoud van dit systeem, kunt u bij ons terecht. Kom gerust bij ons langs om deze voorzieningen te bekijken!

Databekabeling

Datanetwerken moeten steeds sneller gaan functioneren, terwijl de databestanden en de informatie-uitwisseling alsmaar groter worden. Dit resulteert in een groeiende netwerkbelasting. Het is belangrijk om netwerken langdurig bedrijfszeker en veilig te maken. De installatie dient daarom geheel volgens voorschrift worden uitgevoerd. De bekabeling kan worden opgeleverd met een gecertificeerde meetrapportage.

Noodstroom

Ongestoord doorwerken bij stroomuitval en geen verlies van gegevens, daarvoor zijn UPS-systemen. Bij plotselinge stroomuitval kan een UPS-systeem de server en werkplekken voorzien van noodstroom. Zo kunnen programma’s worden afgesloten zonder dataverlies, en blijft de telefooncentrale in werking. De installatie en het onderhoud van een UPS-systeem kunt u aan ons overlaten.

Meteen een afspraak maken? Dat kan! Neem contact met ons op en we komen zo spoedig mogelijk de installatie- of onderhoudsklus klaren.

No items found.