Over ons

Dries Rolde: Installatiekracht

Wij, van Dries Rolde staan voor het zo goed mogelijk oplossen van al uw installatietechnische vraagstukken. Dit doen wij al meer dan 50 jaar met veel passie, specialisme en plezier. Door de korte lijnen tussen al onze schakels in ons bedrijf is communicatie een sterk punt van ons. Dit vinden wij zelf ook erg belangrijk, want het enige dat voor ons telt is: afspraak is afspraak.

Waar wij u overal bij proberen te helpen, zijn wij ook sponsoren van meerdere sportverenigingen, evenementen en goede doelen. Onder het kopje sponsoring kunt u hier meer over lezen. Binnen ons bedrijf blijven wij innoveren. Wij worden steeds duurzamer, monteurs worden nog beter opgeleid en wij proberen altijd het beste uit onszelf te halen. Dit doen wij allemaal, zodat wij u een zo goed mogelijk gevoel kunnen geven. Het gaat immers niet alleen om de werkzaamheden, maar ook om het gevoel en de ervaring.

Over ons
Over ons

Storing? Onze 24-uurs servicedienst staat voor u klaar!

Een storing aan uw cv-toestel of elektra? Last van lekkage? De 24- uurs servicedienst van Dries Rolde staat voor u klaar bij calamiteiten! Dag en nacht, zeven dagen per week. Dit kunnen we realiseren door onze flexibele instelling. Deze flexibiliteit tonen we - waar nodig - bij al onze projecten.

0592 - 24 21 54

Helderheid: afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak. Wat we overeenkomen komen we na. Altijd. Daar zijn we heel helder in. Net als in al onze communicatie met u. Maar we combineren onze zakelijkheid en technisch vakmanschap met een gemoedelijke werksfeer.

Vakmanschap: kwaliteit door expertise en certificering

De expertise en continue scholing van de vaklieden van Dries Rolde garanderen u betrouwbare en veilige installaties. Ook ons lidmaatschap van Techniek Nederland vormt daarvoor een garantie. Als Erkend Leerbedrijf zijn we sinds 2009 VCA-gecertificeerd. We voldoen aan alle keurmerken die nodig zijn voor onze specialismes.

Samenwerking: maatwerk

Voor alle installatiegebieden heeft Dries Rolde specialisten. Zo kunnen we in nauwe samenwerking een totaalpakket leveren. Daarom besteden bedrijven, installaties en instellingen vaak al het installatiewerk aan ons uit. Ook particulieren kunnen profiteren van onze veelzijdigheid. Maatwerk is bij ons standaard.

Flexibiliteit: snelle service

Planning is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Maar door onze slagvaardige en flexibele werkwijze kunnen we ook naast onze planning iedere ad-hoc klus nog dezelfde dag klaren. Dries Rolde laat niemand in de kou staan. Daarom vervangen we een cv-toestel binnen één dag.