Dak- en zinkwerk

Het vervangen of repareren van uw oude of kapotte dakgoten kan een lastige klus zijn. Onze ervaring helpt ons zorgvuldig te werk te gaan en kwaliteit te leveren.

Zogenoemd lood- en zinkwerk is een ambachtelijk karwei dat veel vakkennis vereist. Wij gaan met expertise en precisie te werk, zodat u zich niet aan deze klus hoeft te wagen. Ook het vervaardigen van zinken en bitumineuze daken (SBS van Icopal) behoort tot de specialiteiten van Dries Rolde.

EPDM

EPDM is een synthetisch rubber dat veel voor dakbedekking en visvijvers wordt gebruikt. Het is zeer elastisch (tot 400%) over een groot temperatuurbereik (-35°C tot +120°C). Bovendien is het uitermate goed bestand tegen basen, zuren, zouten, ozon en zonlicht. EPDM heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer 50 jaar. Een goed aangelegde EDPM-dakbedekking is onderhoudsarm en wordt zelfs aangeprezen als de meest milieuvriendelijke dakbedekking in de huidige markt.

SBS dakbedekking

Breed toepasbare membranen met SBS SBS gemodificeerde dakbedekking is zeer elastisch. Na vervorming keert deze elastisch in de oorspronkelijke vorm terug. SBS gemodificeerde bitumen heeft een zeer goede lage temperatuurflexibiliteit en een hoge vermoeidheidsweerstand. Hierdoor kunnen deze dakbedekkingsmaterialen ook bij lage temperaturen vervormingen duurzaam weerstand bieden. De minerale afwerking zorgt voor een esthetisch fraai uiterlijk. Als toplaag worden vandaag de dag nog uitsluitend dakbanen op basis van polymeerbitumen toegepast, tot welke categorie ook de door Icopal geproduceerde dakbanen op basis van elastomeerbitumen (SBS) behoren. Voordelen - Zeer goede lage temperatuur flexibiliteit - Hoge vermoeidheidsweerstand - Hoge elasticiteit - Altijd goed te verwerken, bij koud en warm weer

Meteen een afspraak maken? Dat kan! Neem contact met ons op en we komen zo spoedig mogelijk de installatie- of onderhoudsklus klaren.

No items found.